Det Perfekta KastetOm oss

Föreningen det perfekta kastet bildades 2017 med målet att erbjuda en form för medlemskap som attraherar människor att förädla sitt intresse tillsammans med likasinnade. Föreningen är virtuell, och med det menas att den inte har någon unik ort som bas, utan den finns överallt, den är global och öppen för personer från hela världen. 

Vi är en modern förening, med stor flexibilitet som erbjuder fler möjligheter till personliga val än de som vanligtvis finns i en traditionell förening. 

En viktig del i föreningens idé är att få verksamheten att växa och utvecklas som en community, med intresset för att kasta med spö som den bärande delen. Där möten, aktiviteter och kompissskap som har sin grund i intresset för att kasta med spö, bara blir till. Som svampar i skogen. 

Om en grupp medlemmar på en ort, efter ett tag tillsammans, vill ha en egen förening har vi ett koncept för hur man enkelt kan starta föreningen det perfekta kastet Mjölby, föreningen det perfekta kastet Helsingborg, föreningen det perfekta kastet Åre osv. Intresset och kompisskapet som uppstår på en ort kan enkelt knoppas av, bli sin egen förening och fortsätta utveckling med intresset som den gemensamma nämnaren. 

 

Årsmöte Det Perfekta Kastet

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Välkomna på årsmöte!

Torsdag 17 mars klockan 19.00-20.30.

Mötet sker digitalt på Teams, alla som anmäler sig får en länk utskickad innan mötet.

Vi kombinerar årsmötet med en spännande inspiration och aktivitet.

Fundera gärna på om det är något du skulle vilja ta upp på mötet och diskutera med andra i föreningen. Du får gärna höra av dig till oss innan om du vill bolla dina tankar.

Anmäl dig till årsmötet här. 

 

 

 

Öppen dygnet runt!

Föreningen är en 24/7 förening 365 dagar om året, öppen för alla som vill uppleva känslan av det perfekta kastet, träffa likasinnade, hitta en kompis att kasta med och ha kul tillsammans. Du kan bo var som helst i hela världen, välkommen till vår gemenskap.

Styrelsen

Ordförande
Liselotte Janson Helsingborg
liselotte@jkonsulterna.se 
+46 708221271

Jonna Gustafsson Mjölby
jonnagustafsson93@hotmail.com 
+46 703937691

Niklas Kristiansson Stockholm
nk@niclask.se
+46 705201694

Sara Tjälldén Mjölby
sara.tjallden@casting.rf.se
+46 738308180