Community – Hitta en kompis att kasta med!

Som medlem i Det Perfekta Kastet blir du del av en community där du kan hitta en kompis att kasta med där du bor, få tips på saker som rör din kastning eller aktiviteter nära dig inom kast med spö.

Kom i kontakt och ställ frågor, här kan alla mötas oavsett bakgrund och förutsättning. Vill du hitta någon i gruppen +65, har du funktionssnedsättning och vill hitta andra. Här finns alla möjligheter att hitta likasinnade och få hjälp och inspiration,

 

Communityn idag är en egen grupp på plattformen Facebook. För att gå med i communityn behöver du ansöka om att gå med och det gör du via sidan Det Perfekta Kastet på Facebook, klicka dig vidare till grupper, där hittar du en privat grupp som heter Det Perfekta Kastet. Du kommer då att få svara på några frågor, för att bli insläppt behöver du ha blivit medlem i föreningen Det Perfekta Kastet innan.

Du behöver ha ett eget Facebook konto för att kunna ansluta dig och hitta till Det Perfekta Kastet på Facebook. Om du idag inte har ett Facebook konto, hör av dig till oss så ska vi hjälpa dig vidare.

När du hittat till vår sida klicka dig då vidare till grupper, där hittar du en privat grupp som heter Det Perfekta Kastet, nu kan du ansöka om att bli insläppt i communityn.

Följ oss gärna på Facebook

Se till att följa oss på Facebook för att inte missa något och ta del av vårt community.

Följ oss >>

 

 

Vårt medlemscommunity

Som medlem i Det perfekta kastet får du också vara med i vårt slutna community för medlemmar. Här kan man ställa frågor till och byta erfarenheter och hitta andra som delar passionen för att kasta med spö.

Besök vår grupp >>

 

 

 

Vår streaming och utbilningsportal

Som medlem i Det perfekta kastet får du dessutom tillgång till vår streamingplattform på Staylive. Här livesänder vi tävlingar och vårt utbildnings och inspirationsmaterial finns för dig att ta del av.

Kommer inom kort