Det Perfekta KastetCommunity – Hitta en kompis att kasta med!

Som medlem i Det Perfekta Kastet blir du del av en community där du kan hitta en kompis att kasta med där du bor, få tips på saker som rör din kastning eller aktiviteter nära dig inom kast med spö.

Communityn idag är en egen grupp på plattformen Facebook. För att gå med i communityn behöver du ansöka om att gå med och det gör du via sidan Det Perfekta Kastet på Facebook, klicka dig vidare till grupper, där hittar du en privat grupp som heter Det Perfekta Kastet. Du kommer då att få svara på några frågor, för att bli insläppt behöver du ha blivit medlem i föreningen Det Perfekta Kastet innan.

Du behöver ha ett eget Facebook konto för att kunna ansluta dig och hitta till Det Perfekta Kastet på Facebook. Om du idag inte har ett Facebook konto, hör av dig till oss så ska vi hjälpa dig vidare. 

När du hittat till vår sida klicka dig då vidare till grupper, där hittar du en privat grupp som heter Det Perfekta Kastet, nu kan du ansöka om att bli insläppt i communityn. 

Nyheter

Årsmöte

Årsmöte

Årsmöte tisdag 28 februari klockan 18.30-20.00 Mötet sker digitalt via teams. Anmäl dig till mötet genom att klicka här.  Agenda för årsmötet och länk till mötet hittar du här.