Det Perfekta KastetVälkommen!

Event för alla som gillar att kasta med spö eller brinner för att hjälpa andra till sitt perfekta kast.

På den här sidan hittar du aktiviteter som föreningen arrangerar, och med föreningen menar vi styrelsen och medlemmar. Om du som medlem vill bjuda in föreningens medlemmar till en ”egen” aktivitet skickar du ett mail till sara.tjallden@casting.rf.se så lägger vi upp den här (samtidigt som det går en puff till föreningens FB-grupp). Om du som medlem har förslag på aktiviteter som du tycker föreningen ska bjuda in, kanske med dig som medarrangör, då kan du skicka ett mail till styrelsen, styrelsen@detperfektakastet.se, så tar vi det vidare tillsammans.

 Vill du vara med på våra event, bli medlem idag och ta del av massa spännande saker inom kast med spö.

Eventkalender – Just nu!

Klubbweekend, upplev känslan av ditt perfekta kast!

På temat kasta, fiska, vårda bjuder föreningen det perfekta kastet in till en weekendaktivitet, fredag till söndag med Tellis katsogiannos som instruktör, guide och inspiratör. 

Förutom kast, tips och träning erbjuds du som deltagare en härlig samvaro med likasinnade. Möten som ger glädje och energi, alltid.

Under dagarna kommer alla deltagare att få personlig träning och möjlighet att testa tekniker både på land och vatten. Målet med kastträningen är att du ska uppleva känslan av ditt perfekta kast. Det är ett all inclusive event med personlig träning, boende och mat. 

Kostnad

Föreningen det perfekta kastet subventionerar deltagarkostnaden för medlemmar och kostnad för att vara med är 1995 kronor.

Maximalt antal deltagare per weekend är 25 personer.

Datum kommer

 

Eventkalender – Kommande event