Det Perfekta KastetVälkommen till Klubbweekend 2 – 3 april, med Föreningen Det Perfekta kastet!

Det är dags att få uppleva känslan av ditt perfekta kast, äntligen.

På temat kasta, fiska, vårda bjuder föreningen det perfekta kastet in till en weekendaktivitet, lördag till söndag med Tellis Katsogiannos som instruktör, guide och inspiratör.

Förutom kast, tips och träning erbjuds du som deltagare en härlig samvaro med likasinnade. Möten som ger glädje och energi, alltid. Under dagarna kommer alla deltagare att få personlig träning och möjlighet att testa tekniker både på land och vatten. Målet med kastträningen är att du ska uppleva känslan av ditt perfekta kast. 

Välkommen till ett ”all inclusive event ”med personlig träning, boende och mat.

Skarups Sportfiske och Ronneby Brunn

Helgen genomförs på Skarups Sportfiske i Kallinge på dagarna medan vi sover och äter på Ronneby Brunn.

Här kan du läsa mer Skarups Sportfiske. 

Här kan du läsa mer om Ronneby Brunn. 

Kasta, fiska, vårda

I en put and take sjö med härliga gräsytor runt omkring kommer vi att kasta, fiska, vårda. Det sätts in 50 kg fisk i sjön inför vår klubbweekend. Och det borgar för möjligheten att fånga en fisk.

Upplägg

Alla kommer få möjlighet att träffa likasinnade, umgås och mingla samtidigt som du får chansen att utveckla din kastteknik, pedagogik och fisketekniker. Deltagarna kommer att delas in i mindre grupper och få öronmärkt tid med Tellis. Alla får sin personliga tid för instruktion med Tellis. 

När du inte är med Tellis har du möjlighet att fiska och träna på egen hand och diskutera tekniker med kompisarna i din grupp, och gemensamt utvecklas och inspireras.

Helgen startar på lördag morgon, då du kommer till Skarups Sportfiske, samling kl. 09.00, lunch på plats och på sen eftermiddag åker vi i samlad trupp för incheckning och middag på Ronneby Brunn. 

På söndag morgon fortsätter vi på Skarups Sportfiske och avslutar kl. 14.30.

Kostnad

Vi har ett bästa all inclusive pris till dig som medlem i Föreningen Det perfekta Kastet – för 1 995 kronor får du personlig träning, träffa kompisar, sova, äta och bo (enkelrum). Vill du komma på fredag kväll så kostar en extra natt 825 kronor.

Anmälan – först till kvarn

Välkommen med din anmälan senast den 15 mars. Det finns 25 platser och det är först till kvarn som gäller. Din plats är säkrad när deltagaravgiften är betald.

Anmäl dig här. 

Frågor

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till

Sara Tjälldén på  sara.tjallden@casting.rf.se 

Telefon: + 46 73 8308180.

Med vänliga hälsningar,

Föreningen det perfekta kastet

Styrelsen