Stefan Siikavaara
Har tidigare haft ett FFF Master Certifikat

Meriter: NM-Brons i Trout Distance, Fyra guld i nationella tävlingar. Landslagskastare och före detta Landslagsledare
Ort: Piteå

Stefan var med och startade sporten i Sverige. Under de senaste 20 åren har han varit instruktör till många flugkastare i världsklass och detta är också hans två största meriter. Stefans styrka är enhands flugkastning. Han lägger ner sin själ i att just NI ska bli bäst. Detta med brinnande inspiration och engagemang!  Att Stefan började med sporten var en naturlig följd av hans stora intresse flugfiske och hans vilja att ständigt utvecklas. Tävlingarna gör att han måste utvecklas. Att se och lära av andra har alltid varit viktigt för Stefan. Paul Arden, Hywel Morgan och Lasse Karlsson är några personer som har hjälpt Stefan mycket i hans utveckling.
 
Ulrik Röijezon
Har tidigare varit Internationellt Certifierad Kastinstruktör

Meriter: VM silver, 2 VM brons, flertal guld and andra medaljer i NM, flertal guld och andra medaljer i SM. Landslagskastare
Ort: Piteå
 
2007 flyttade Ulrik till Piteå och träffade där Stefan Siikavaara. Här började en resa som har tagit Ulrik till världsrekord såväl som pallplatser på världsmästerskap. I grunden är det Ulriks brinnande fiskeintresse som driver honom till att bli bättre flugkastare. Det tillsammans med inspirationen av att ständigt utvecklas. Att kasta ihop med världens bästa kastare och få en träningsform som inte bara är otroligt kul utan också nyttigt för hela kroppen är ett stort plus. Eftersom Ulrik forskar inom fysioterapi så har han också kunskap om hur du som individ ska kunna utveckla och maximera ditt kastande utifrån ett fysiologiskt och även ergonomiskt perspektiv.   
 
Sara Tjälldén
Meriter: Landslagskastare. SM Guld, SM Silver, SM Brons.
Ort: Mjölby

Började med sporten 2013 då hon gick på Lillsveds Idrottsfolkhögskola på Värmdö. Det var Henrik Österberg som arbetar som lärare på skolan och också är en av sveriges mest framgångsrika castingkastare som introducerade sporten. Sara fortsatte träning efter tiden på Lillsved och tävlar i dag i landslaget. Saras bästa gren är framförallt fluga precision, men är även duktig i längdgrenarna, fluga längd enhands och haspel längd enhands.


Tellis Katsogiannos
Internationellt Certifierad Kastinstruktör i
både enhands och tvåhands
.

Meriter: 7st raka SM Guld i 15´1 Spey Distance
6st raka SM Guld i 18´Spey Distance
1st SM Guld i Sea Trout Distance
1st NM Brons i 15´1 Spey Distance (Nordiska i Finland 2013)
2st NM Brons i Salmon Distance (Nordiska i Finland 2013 och Sverige 2015)
1st VM Brons i 18´Spey Distance (VM i Norge 2014)
1st VM Silver i 18´Spey Distance (VM i Estland 2016)
1st VM Guld i 15´1 Spey Distance (VM i Estland 2016)
Ort: Göteborg
Tellis startade sin egna flugfiskeresa som liten grabb på mitten utav 90-talet och har sedan dess hunnit med mycket, bland annat jobbat som guide/instruktör hos Syrstadbröderna i Orkla, Norge, fiskat i Argentina, släppt filmer, instruerat i flugkastning och mycket mer.
Under 2010 var han med och drog igång Flycasting som sport i Sverige tillsammans med bland annat Stefan Siikavaara och Castingförbundet. Han var i augusti 2010 med och representerade Sverige på VM i Fly casting, det första officiella och sedan dess har han haft en plats i landslaget. 2016 hade Tellis sina största framgångar och vann det mesta han ställde upp i och blev bland annat Världsmästare i Speycasting.
2017 tog han ytterligare ett stort steg för sin egen utveckling men också för att säkerställa kvalitén på sina kurser, genom att certifiera sig inom den internationella organisationen – FFI (Fly Fishers International, tidigare känd som FFF). Han är numera även internationellt certifierad instruktör för både enhands och tvåhands, CI och THCI.